Mystery Shopping

Får du det optimale ud af dine forretninger? Foregår servicen eller salgssituationen, som du forventer? Mystery shopping er et effektivt værktøj til objektivt at måle, hvordan din virksomhed præsenterer sig selv på forhandlersiden.

Vi besøger forretninger udvalgt af dig for at foretage et indkøb eller en forespørgsel, og undersøger derigennem de kriterier, som du ønsker.

Fleksibiliteten er stor, og du definerer selv, hvorvidt det er sælgerne, kundeservicen, indretningen eller noget helt andet, der skal udforskes.

Mystery shopping behøver ikke gennemføres i en fysisk butik

Mystery shopping kan også gennemføres over telefonen for fx at måle niveauet i dit servicecenter. Vores medarbejdere optræder oftest i en bestemt profil, der stemmer overens med de kunder, du normalt vil have. Dette sikrer dig, at situationen bliver så virkelighedstro og objektiv som mulig, og skaber det bedste udgangspunkt for efterfølgende at arbejde videre med resultaterne.

Mystery shopping giver dig et særligt indblik i din egen forretning

Mystery Shopping er et af vores kerneområder, og et effektivt værktøj, som vi har brugt i mange år med stor succes. Erfaringerne herfra bruger vi naturligvis til altid at forbedre analysen, så vi sikrer dig en undersøgelse, der giver dig det bedst mulige indblik i din individuelle situation.

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk