EVENT

Offentlig Servicepris Award show 2016

Vi sætter fokus på serviceniveauet i den offentlige sektor

01/11/2016 Kl. 17.00 - 21.00 København 800,00 kr.

Formålet med Den offentlige Servicepris er at sætte fokus på serviceniveauet blandt offentlige virksomheder og etablere et fælles grundlag for servicekvaliteten i den offentlige sektor.

 

undefined

 

Kåringen sker med udgangspunkt i en række målinger af den leverede kvalitet i forskellige digitale og telefoniske servicekanaler hos de deltagende organisationer samt af de deltagende organisationers modenhed i forhold til at levere god service.

Deltagerne får en måling af danskernes oplevelse af kontakten til den offentlige sektor samt en individuel rapport med en benchmark-måling på tværs af andre serviceorganer i den offentlige sektor. Rapporten giver bl.a. svar på, hvordan brugerne oplever servicen, hvad de prioriterer i relation til den telefoniske og digitale oplevelse og hvordan organisationerne kan optimere deres service.

Alle offentlige organisationer kan deltage

Alle offentlige organisationer inden for stat og kommuner, der yder service til borgere eller virksomheder, kan deltage i Den Offentlige Servicepris. Det er muligt at tilmelde flere afdelinger fra en organisation, dog er det et krav at afdelingen har både en telefonisk og en digital kanal.

Kåringen finder sted 29. september og afsluttes med en gallamiddag. Deltagelse i kåringen, udarbejdelse af individuel rapport og deltagelse i awardshowet koster kun 20.000 kr. eks. moms, og tilmelding skal ske inden 10. juni 2016.

Den Offentlige Servicepris er et initiativ skabt i samarbejde mellem Wilke A/S, SAS Institute og PA Consulting Group. Den første kåring finder sted 22. oktober og vil fremover være en årlig kåring af de organisationer, der leverer den bedste service i den offentlige sektor

Læs mere på www.offentligservicepris.dk

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk