EVENT

HR-inspirationsseminar

Få ideer til hvordan du bliver bedre til at tiltrække, udvikle og fastholde dine medarbejdere.

27/11/2018 Kl. 15.00-17.30 SDU Kolding Gratis

Vidste du, at 40 % af nyansatte i  små og mellemstore danske virksomheder er forsvundet efter et år? Og at hver syvende dansker føler sig stresset primært på grund af arbejdet?

Disse tal fortæller lidt om, hvor vigtigt det er at arbejde professionelt og målrettet med HR, herunder tiltrækning, udvikling og fastholdelse af medarbejdere.  Hvilke redskaber, du skal anvende til at professionalisere arbejdet kan du få større indblik i på dette HR-inspirationsseminar.

Deltagerprofil

Seminaret er målrettet dig, som ønsker at professionalisere HR-arbejdet. Det er særligt oplagt for personer, som arbejder i små og mellemstore virksomheder. Alle med interesse for HR-management er velkomne, og det er oplagt, at deltagere tager en kollega, chef eller medarbejder med til arrangementet. 

Program kl. 15.00-17.30

 • Fra velkomst til afsked – hvordan vurderer medarbejderne kvaliteten af jeres HR-indsats?
  v/direktør og partner Brian Blomholt, Wilke
    

 • Motivation, stress, trivsel: Hvordan bliver du bedre til at tiltrække, udvikle og fastholde dine medarbejdere? 
  v/lektor Jesper Raalskov, SDU  

 • Personprofiler: Hvilken rolle spiller personlig adfærd i rekruttering og fastholdelse af medarbejdere? Og hvordan arbejder vi målrettet med det i virksomheden?  
  v/specialkonsulent Lone F. Toftild, SDU 

 • Indhold af SDU's aktuelle tilbud inden for HR-management: Ledelse, coaching, facilitering og mødeledelse, stress og motivation. Tilmeldingsfrist den 23. november 2018

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk