EVENT

Årets Digitale Finansvirksomhed

Bliv inspireret til dit arbejde med digital transformation, og vær med når vi sammen med FinansWatch kårer de bedste digitale aktører i finanssektoren.

27/04/2016 Kl. 13.30-21.30 Nationalmuseet, København 1499,- / 1999,-

Hvilke finansvirksomheder er nået længst i den digitale udvikling?

Nye digitale standarder

Kåringen af årets digitale finansvirksomhed er et helt nyt initiativ, der sætter fokus på den digitale udvikling i finanssektoren

I dag har vi omgående adgang til alle informationer, produkter og services. Vi kan håndtere vores finanssager, når det passer os, hvor end vi befinder os.

Nye digitale løsninger sætter samtidig hurtigt standarden for forbrugernes forventninger, og som aktør i markedet er det en nødvendighed at følge med for at forblive konkurrencedygtig.

Den digitale transformation påvirker således både forbrugere, virksomheder, brancher og samfundet som helhed. Den teknologiske udvikling gør det muligt at skabe innovative, personlige og anderledes løsninger, men det kan samtidig være en svær proces at håndtere. For hvordan flytter man sig fra de traditionelle og afprøvede måder at gøre forretning på?

Vi kårer de bedste digitale aktører i finanssektoren

Som en del af konferencen kårer vi de danske finansvirksomheder, der klarer sig bedst ift. den digitale udvikling, som finanssektoren gennemgår i disse år.

Der er ikke tale om en konkurrence, der kræver tilmelding. I stedet findes vinderne baseret på en grundig undersøgelse af de 25 største banker, de 10 største forsikringsselskaber og de 10 største pensionsselskaber.

Kåringerne er baseret på en række målinger af virksomhedernes interne og eksterne digitale performance. Samspillet mellem de to er centralt for at sikre den bedste digitale udvikling, og på konferencen afdækker vi, hvilke nøgleelementer der skal til for at skabe en succes.

Læs mere på www.digitalfinanspris.dk

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk