EVENT

Årets Digitale Finansvirksomhed 2017

Den digitale transformation påvirker både forbrugere, virksomheder, brancher og samfundet som helhed. Også i finanssektoren skaber den teknologiske udvikling nye udfordringer og muligheder. Men hvordan håndteres disse i bevægelsen fra de traditionelle og velkendte måder at gøre forretning på?

05/04/2017 12.00 - 18.00 Folketeatret, København DKK 1295,00 / DKK 995,00

Vi gentager succesen fra sidste år

Sammen med FinansWatch, sætter vi den 5. april igen fokus på den udvikling finanssektoren gennemgår i disse år.

Det er andet år i træk, at vi præsenterer en række spændende og relevante indlæg, der vil kaste lys over barrierer såvel som interessante løsninger, der er i spil på markedet netop nu. Skarpe og værdifulde indsigter vil leveres af kompetente talere med stærkt branchekendskab.

Det får du på konferencen

  • Indsigt i hvor den finansielle sektor generelt er placeret i forhold til digital transformation og opdatering på hvordan udviklingen har været siden sidste år på dette punkt
  • Viden om, hvordan du sikrer, at din digitale strategi er på rette spor ift. forbrugernes ønsker og behov
  • Indblik i hvordan nye spillere på markedet udfordrer den traditionelle måde at gøre forretning på, og hvad hemmelighederne bag deres succeser er
  • Konkrete tips til, hvordan du bør arbejde med implementering af en digital strategi i praksis
  • Gode muligheder for at netværke med andre, der står overfor lignende udfordringer
  • Afsluttende stående buffet i Folketeatrets stemningsfulde omgivelser


De bedste digitale aktører i finanssektoren kåres

Igen i år kårer vi også de danske finansvirksomheder, der klarer sig bedst med deres digitale udvikling. Der er ikke tale om en konkurrence, der kræver tilmelding. Til gengæld findes vinderne på baggrund af en grundig undersøgelse af de 25 største banker, de 10 største forsikringsselskaber og de 14 største pensionsselskaber. 

Kåringerne er baseret på forskellige målinger af virksomhedernes interne og eksterne digitale performance. Herigennem afdækker vi, hvad der skal til for at performe succesfuldt, samt hvilke aktører der lykkes bedst med dette netop nu.

Prisen for deltagelse af DKK 1295,00, men er du abonnent på FinansWatch kan du komme med for kun DKK 995,00.

Konferencen afvikles i de charmerende og let tilgængelige lokaler hos Folketeatret. Hold dig i øvrigt orienteret på www.digitalfinanspris.dk, som løbende opdateres med flere talere og øvrig information.

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk