Brian Blomholt

Brian Blomholt

Director & Partner

Brian er uddannet cand. oecon. og har siden 2011 været Partner og medejer af Wilke. I sin tid hos Wilke har Brian haft forskellige roller. Fra 2008 til 2011 var Brian finansdirektør, fra 2011 til 2014 var han administrerende direktør og siden 2014 har været direktør med ansvar for blandt andet økonomi, IT og projektledelse.

At skabe øget værdi for Wilkes kunder via indsigt i deres egne kunders behov, og de muligheder det bibringer både kunden samt dennes kunder, er Brians primære tilgang til jobbet som direktør.
Givet Brians økonomiske baggrund, er det ligeledes væsentligt for ham, at Wilkes leverancer til kunderne også bidrager til konkrete ROI beregninger. Således får Wilkes kunder ikke kun indblik i de markedsvendte konsekvenser ved markedsanalysen men også de økonomiske konsekvenser ved markedsanalysens resultater.

Ligeledes ligger det Brian meget på sinde, at Wilkes kunder altid bliver mødt af et højt serviceniveau og hver gang kan forvente at Wilkes højt kompetente og erfarne medarbejdere leverer i høj kvalitet.

+45 20 10 59 23

brb@wilke.dk

Gå til profil på LinkedIn

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk