Wilke og KOMMITMENT International indgår samarbejde

Sammen med KOMMITMENT vil vi fremover kunne skabe større sammenhæng mellem kundeundersøgelser og den efterfølgende implementering af forandringer.

14/03/2018

Wilke og konsulentfirmaet KOMMITMENT International har indgået et samarbejde og tilbyder nu en fælles proces fra kundeundersøgelser til implementering af resultaterne internt i virksomheden. Vi har på den måde samlet flere unikke kompetencer og processer i en samlet proces, der ellers ofte tilbydes fra to forskellige leverandører.

Vi hjælper dig med at blive klogere på dine kunder gennem kundeinterviews og afdækning af kunderejsen og kontaktpunkter, samtidig med at vi fokuserer på, hvordan output og indsigter fra kundeundersøgelsen bliver implementeret i organisationskulturen og omsat til konkrete handlinger og ny adfærd.

Hvorfor et samarbejde?

Der er mange gode grunde til et samarbejde mellem Wilke og KOMMITMENT International. Først og fremmest handler det om en stor efterspørgsel på et forretningsblik, der er bredere og mere helhedsorienteret end enten et markedsfokus eller et internt organisationsfokus. Dernæst at vi ønsker at hjælpe vores kunder et stykke længere og få indsigter fra markedsundersøgelsen forankret og omsat til konkrete handlinger.

Wilke og KOMMITMENT International sikrer en unik kobling mellem det interne og eksterne ud fra nedenstående model:

undefined

Der er mange gode grunde til at dette samarbejde vil give høj værdi for din virksomhed, så lad os liste et par stykker:

  1. Analyser og indsigter har det med ofte at ende i skuffen. Det var super spændende læsning og relevante indsigter, men hvordan skal det omsættes til konkrete forandringer i organisationen? Det er et af de spørgsmål vi hjælper dig i mål med.
  2. Forandringer og strategier udvikles som oftest ud fra et indefra og ud perspektiv, men hvad med det der altafgørende udefra og ind perspektiv? Det er altid omdrejningspunktet i vores arbejde.
  3. Mange virksomheder kender heldigvis deres kunder ret godt og i en tid med bigdata er det nemt at tracke kundernes adfærd. Menstiller du de rigtige spørgsmål, når du forsøger at blive klogere på dine kunder? Det er vores spidskompetence at stille skarpe spørgsmål, der får din virksomhed tættere på kunderne end konkurrenterne og dermed sikre gode og relevante kundeoplevelser i diverse touchpoints.

 

Kan du også genkende nogle af eksemplerne? Vi kigger meget gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvordan I sikrer sammenhæng mellem det interne og eksterne i jeres virksomhed.

undefined

Nicoline Svanborg
Tlf.: 28939545
nmi@wilke.dk

undefined

Lone Aagaard
Tlf.: 21915146
la@kommitment.dk

 


 

Hvem er KOMMITMENT International?

KOMMITMENT International er et konsulenthus med en mission om at skabe forretningsudvikling og vækst i danske og internationale virksomheder gennem effektive kultur- og implementeringsprocesser.

Kerneydelserne hos os er design og gennemførelse af processer, der udvikler kulturelt agile og markedsorienterede virksomhedskulturer og er med til at sikre effektiv implementering og ejerskab af nye strategier, markedsindsigter og forretningskoncepter hos såvel ledelse som medarbejdere.

Hvem er Wilke?

Wilke er et konsulenthus, der tror på, at indsigter i menneskers behov er livsnerven i enhver virksomhed. Det er behov, der driver markeder, ikke produkter, priser eller teknologiske landvindinger. Vinderne i markedet er dem, som forstår behovene bedre end konkurrenten, og som kan omsætte deres viden til bedre løsninger.

Men indsigter i sig selv fører ikke automatisk til bedre løsninger og en mere konkurrencedygtig forretning. Indsigterne skal bringes til live i de løsninger som din virksomhed går til markedet med. Det er den proces, vi er specialister i hos Wilke.

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk