Wilke indleder samarbejde med Københavns Lufthavne A/S

En af Danmarks største kontrakter om markedsanalyse holder skiftedag den 1. april 2018, når den overtages af Wilke A/S.

19/12/2017

Aftalen om Passenger Tracking omfatter gennemførelse af mere end 60.000 interviews årligt og omfatter måling af de rejsendes tilfredshed med passagen gennem lufthavnen, kundeoplevelsen i lufthavnens forretninger og restauranter samt passagersammensætningen for de enkelte destinationer og luftfartsselskaber. Tilsammen udgør disse analyser et vigtigt grundlag for både lufthavnens strategi, taktiske tiltag og operationelle dag-til-dag beslutninger.

Den 3-årige kontrakt blev planmæssigt sendt i udbud af Københavns Lufthavne i efteråret og afgørelsen faldt den 7. december. Kontrakten blev efter den obligatoriske stand-still periode underskrevet den 19. december.

Søren Pedersen, Business Development Director & Partner, Wilke A/S, udtaler:

Vi ser frem til at arbejde sammen med en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder og understøtte målsætningen i strategien Expanding CPH frem mod 40 millioner passagerer årligt” .

Om Wilke A/S

Wille er et analyse- og konsulenthus, som gennem kundeindsigter støtter og rådgiver vore kunder i udvikling af forretningsløsninger, som skaber vækst.  Wilke samarbejder med en lang række af Danmarks førende virksomheder i transport-, finans-, medie-, tele- og dagligvaresektoren samt i den offentlige sektor.

For yderligere information kontakt:

Søren Pedersen
Business Development Director & Partner
40 41 71 32
sp@wilke.dk

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk