Vi søger Senior Consultant til vores Tele-team

Til vores afdeling på Christianshavn søger vi en ny kollega der, med afsæt i markeds- og kundeindsigt, brænder for at rådgive vores kunder i tele-sektoren.

08/11/2016

Du vil som konsulent både skulle rådgive med udgangspunkt i de forretningsmæssige prioriteter kunden har og hjælpe til, at vi får udvidet engagementet med såvel eksisterende som nye kunder. Hvis du har lyst til at blive en del af holdet, så hører vi meget gerne fra dig.

Konkret kan det fx være evaluering af organisationers kundestrategi, segmentering og positionering, Customer Experience Management (CEM), udvikling af nye koncepter og test af potentialer, skabelse af fundamental forbruger-/kundeindsigt samt anbefalinger til udvikling af nye innovationer. Indfaldsvinklen til vores opgaver har rod i Wilkes DNA - nemlig en konsultativ vinkel til såvel kvantitative som kvalitative studier - lokalt og globalt med 100% fokus på at skabe og aktivere forbruger- /kundeindsigter.

Indfaldsvinklen til vores opgaver har rod i Wilkes DNA - nemlig en konsultativ vinkel til såvel kvantitative som kvalitative studier - lokalt og globalt med 100% fokus på at skabe og aktivere forbruger- /kundeindsigter for at skabe vækst i vores kunders forretning.

Er du ikke selv den rette, så del gerne opslaget med en du synes kunne være et godt bud.

Se hele jopopslaget

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk