Til april kårer vi igen årets digitale finansvirksomhed

Sammen med FinansWatch, sætter vi den 5. april igen fokus på den udvikling finanssektoren gennemgår i disse år.

20/02/2017

Det er andet år i træk, at vi præsenterer en række spændende og relevante indlæg, der vil kaste lys over barrierer såvel som interessante løsninger, der er i spil på markedet netop nu. Skarpe og værdifulde indsigter vil leveres af kompetente talere med stærkt branchekendskab.

Igen i år kårer vi også de danske finansvirksomheder, der klarer sig bedst med deres digitale udvikling. Der er ikke tale om en konkurrence, der kræver tilmelding. Til gengæld findes vinderne på baggrund af en grundig undersøgelse af de 25 største banker, de 10 største forsikringsselskaber og de 14 største pensionsselskaber. 

Kåringerne er baseret på forskellige målinger af virksomhedernes interne og eksterne digitale performance. Herigennem afdækker vi, hvad der skal til for at performe succesfuldt, samt hvilke aktører der lykkes bedst med dette netop nu.

Prisen for deltagelse af DKK 1295,00, men er du abonnent på FinansWatch kan du komme med for kun DKK 995,00.

Konferencen afvikles i de charmerende og let tilgængelige lokaler hos Folketeatret. Hold dig i øvrigt orienteret på www.digitalfinanspris.dk, som løbende opdateres med flere talere og øvrig information.

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk