Mød os på Konverteringsdagen den 31. august

Optimering af både salg og brugeroplevelser er en løbende proces, hvor der hele tiden skal testes, evalueres og implementeres løsninger. Det er hårdt arbejde, men det kan - hvis det gøres ordentligt - sikre flere penge i kassen, bedre leads og gladere kunder.

25/08/2017

Udfordringerne er langt hen af vejen ens for alle, derfor samles vi den 31. august 2017 for at dele viden og blive klogere på:  

  • Hvordan kan kunstig intelligens bruges til at optimere beslutninger?
  • Hvordan møder kunderne jeres digitale platforme?
  • Hvordan oplever de jeres servicetilbud?
  • Hvordan kan attributions måles og den korrekte værdi tilskrives?

Vi deltager selv både som hovedsponsor og som indlægsholder. På dagen vil vi præsentere vores nyeste service HumanFeedback – en portal, der giver dig hurtig og nem adgang til video-feedback fra f.eks. UX- eller koncepttest.

 

undefined

 

Vi lancerede HumanFeedback i en betaversion i starten af august, og på konferencen vil vi præsentere cases fra de test vi allerede har gennemført for Aarstiderne, Zetland, Lirum Larum Leg og Metropol.

Vi giver dig også strategier for, hvordan man kan bruge social media til rekruttering af deltagere til disse video-feedback tests, f.eks. ved at anvende kopimålgrupper på Facebook, LinkedIn profiler og Facebook Messenger.

Se hele dagens program

Kom et skridt foran

Konferencen er for dig, der ved, at løbende optimering er afgørende for forretningen og bundlinjen. Du ved også, at du altid kan gøre det lidt bedre, og du ved helt sikkert også, at inspiration er vigtig.

Som deltager på konferencen får du ny energi og idéer til at udvikle din forretning. Du får præsentationer og cases fra eksperter og e-handlere, som allerede har forbedret deres e-handel på en lang række områder. Nu hjælper de dig med at skabe værdi for dig og dine kunder.

Vi ser frem til at se jer på Docken, København. 

 


Dato og tid

Torsdag den 31. august 2017, kl. 8.30-16.30

Pris
1.595,- kr. (Ekskl. moms. for FDIH Medlemmer)
2.195,- kr. (Ekskl. moms. for Ikke FDIH-medlemmer)

Adresse
DOCKEN
Færgehavnsvej 35
2150 København

Gå til tilmelding hos FDIH

 

undefined

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk