JOBMULIGHED

Vi søger praktikanter til København og Aarhus

Er du ivrig efter at prøve kræfter med ”den virkelige verden”, og har du samtidig lyst til at arbejde i et af Danmarks førende institutter inden for analyse og rådgivning? Så kan du meget vel være vores nye praktikant.

Hvad tilbyder vi?

Som praktikant hos Wilke vil du i et semester opleve livet som konsulent. Du vil være en del af hele projektcyklussen lige fra design, tilbudsskrivning, projektledelse, dataindsamling, analyse, afrapportering og rådgivning. Du vil arbejde tæt sammen med research- og forretningskonsulenter om projekter for både offentlige og private kunder.

Hos Wilke får du et praktikophold i en virksomhed i rivende udvikling med mange spændende og alsidige projekter. Vi tilbyder et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Praktikopholdet er på fuld tid i foråret 2019. Praktikken er ulønnet.

Hvem er du?

Du er i gang med kandidatdelen af din uddannelse og er en af de bedste på din årgang. Du:

  • Har kendskab til kvantitative og/eller kvalitative metoder
  • Er analytisk stærk
  • Er god til at formidle komplekse budskaber både skriftligt og mundtligt
  • Er ansvarsfuld og arbejder selvstændigt
  • Arbejder struktureret, er god til at holde overblikket og har et skarpt øje for detaljer
  • Har godt humør og gå-på-mod
  • Er i gang med en uddannelse indenfor samfundsvidenskab eller marketing (fx cand.scient.pol, cand.scient.soc, cand.anth eller cand.merc)

Hvem er Wilke?

Wilke er en dansk rådgivnings- og analysevirksomhed, der hjælper virksomheder og organisationer i både ind- og udland med at skabe vækst gennem værdifulde indsigter. Vi har gennem de seneste år arbejdet for nogle af Danmarks største virksomheder og fokuserer på at skabe brugbare svar, løsninger og muligheder for vores kunder, frem for kedelige data og genfortællinger.

Interesseret?

Har du lyst til at blive en del af holdet i København eller Århus, så send en skriftlig ansøgning, CV samt relevante karakterudskrifter til Partner Søren Pedersen på sp@wilke.dk. Vi ansætter løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. 

Yderligere oplysninger om praktikstillingerne fås ved henvendelse til Søren Pedersen på tlf. 40 41 71 32.

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk