Søren Pedersen

Søren Pedersen

Business Development Director & Partner, Head of Analytics & Perspectives

Søren har arbejdet med analyse- og rådgivningsopgaver i over 30 år, og har igennem tiden løst opgaver for en række store virksomheder indenfor bl.a. finanssektoren, dagligvarer, telesektoren, media og energisektoren.

I sit arbejde har Søren særligt fokus på områderne kunderelationer og segmentering, produktudvikling og kommunikation. Igennem dette fokus har han opbygget en stor viden om, hvordan man operationaliserer analysedata til at træffe de rigtige beslutninger.

Søren er også en hyppig indlægsholder ved faglige arrangementer. Senest på Dansk Kundeservice Award 2013 som Wilke afholdte i samarbejde med Dansk Industri, Nytænk din Kundestrategi (afholdt i samarbejde med Berlingske Media) og som taler ved The Direct Marketing Associations 2013 Conference i Chicago.

Ved siden af sit arbejde i Wilke underviser Søren på CBS i fagene Markedsanalyse og Relationsmarkedsføring og vejleder her ligeledes hovedopgavestuderende.

Søren arbejder i dag specielt med kunder i energi- og finanssegmenterne og har sideløbende med dette også interesseret sig for Word of Mouth fænomenet, og har i denne sammenhæng senest publiceret disse artikler i Markedsføring:

 

+45 40 41 71 32

sp@wilke.dk

Gå til profil på LinkedIn

Se blogindlæg

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk