Wilke køber analysevirksomheden RetailWise

Fusion: To af landets stærkeste leverandører af målrettede kundeundersøgelser og rådgivning slår sig sammen med fælles fokus på retail.

14/09/2015

Formålet med fusionen er, at skabe landets stærkeste virksomhed inden for kundemålinger og kunderådgivning til professionelle retail virksomheder. Derfor har storebror Wilke overtaget lillebror RetailWise.

 

undefined

RetailWise ApS, der har kontor i Århus, har på få år skabt en førende position på markedet for målrettede kundeundersøgelser til retail-kæder. Der har altid været fokus på kunder og på potentialer. Virksomheden har kunder i 18 lande. I kundeporteføljen ses JYSK, ECCO, Dansk Supermarked, Bestseller, ECCO, Skoringen, Deichmann, Elgiganten, BAUHAUS, REMA1000, MENY og XL Byg. Virksomheden blev stiftet i 2010 og omsætter for ca. 12 millioner i 2015. Læs mere om virksomhedens ydelser på www.retailwise.com.

 

undefined

Wilke A/S er en danskejet markedsledende rådgivnings- og analysevirksomhed med kontorer i Odense og København. Missionen er at omsætte kundeindsigt til forandringer gennem optimering af kundeoplevelsen og øget kundeloyalitet. Kundelisten tæller virksomheder som LEGO, Carlsberg, VELUX, BoConcept, Telia, Dansk Supermarked. Wilke har eksisteret siden 1999 og omsætter for ca. 60 mio. i 2015.

Et perfekt match

Bestyrelsesformand Morten Schrøder fra Wilke siger: ”RetailWise og Wilke passer rigtigt godt sammen. Det er derfor, vi har besluttet at gå sammen. Som jeg ser det, skaber vi i fællesskab bedre oplevelser for både detailhandel og deres kunder. Fusionen giver os større gennemslagskraft og åbner en god mulighed for udvikling af nye og endnu stærkere koncepter, som kan understøtte vores ledende position med kunderådgivning i detailhandelen”.

Fusionen giver os større gennemslagskraft og åbner en god mulighed for udvikling af nye og endnu stærkere koncepter.

Direktør for RetailWise, Torben Lyng, supplerer: ”Det er et perfekt match for os. Vi er en mindre niche- virksomhed med ambitioner om at vokse os større. Vi har fundet, at mulighederne er optimale sammen med Wilke. Nu kommer vi ind i en større familie, der har flere ressourcer og et langt bredere katalog af professionelle værktøjer, som vores kunder kan nyde gavn af. Og så er Wilke anerkendt som en pålidelig leverandør inden for sine kerneområder. Ligesom vi er på vores. Vi går fremtiden i møde med stor optimisme.  

Kæderne må og skal blive bedre til at eksekvere på den kundestrøm, der kommer i butikkerne. Det kan vi hjælpe med.

Retail virksomhederne har for tiden den udfordring, at de både skal udvikle salget og reducere omkostningerne. Kæderne må og skal blive bedre til at eksekvere på den kundestrøm, der kommer i butikkerne. Det indebærer en stigende efterspørgsel efter metoder og værktøjer, som kan bidrage til effektivt at løse denne udfordring. Helt praktisk er der brug for at dele viden om kundernes ageren i butikkerne, så de på bedst mulig måde kan kommes i møde. Det kan vi hjælpe med”, slutter Torben Lyng.

Kontakt

Ønsker du at vide mere om samarbejdet mellem Wilke og RetailWise, er du velkommen til at kontakte Bestyrelsesformand og Director i Wilke, Morten Schrøder (ms@wilke.dk, 21 94 27 99) eller CEO i RetailWise, Torben Lyng (tl@retailwise.com, 40 72 98 00).

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk