JOBMULIGHED

Wilke søger Analytics Consultant til vores finans-team

Er du stærk i kvantitativ metode og analyse samt formidling af indsigter og har du forretningsforståelse, så er stillingen i vort finans-team måske stilingen for netop dig?

Hvad tilbyder vi?

Vi arbejder typisk med projekter som centrerer sig om vores kunders relation til deres kunder. Konkret kan det fx være evaluering af kundestrategi, segmentering og positionering, Customer Experience Management (CEM), udvikling af nye koncepter og test af potentialer, skabelse af fundamental forbruger-/kundeindsigt samt anbefalinger til udvikling af innovationer.

Indfaldsvinklen til vores opgaver har rod i Wilkes DNA - nemlig en konsultativ vinkel til såvel kvantitative som kvalitative studier - lokalt og globalt med 100% fokus på at skabe og aktivere forbruger- /kundeindsigter.

Jobbet hos Wilke er dynamisk og afvekslende. Som Analytics Consultant vil du:

  • Indgå i projekter som en del af det team, som skal løse kundens problemstillinger og stille forslag til konkrete løsninger
  • Rådgive med udgangspunkt i de forretningsmæssige prioriteter kunden har
  • Selvstændigt stå for fortolkning af data og udformning af rapportering og anbefalinger

Hos Wilke får du et job i en virksomhed i rivende udvikling med mange alsidige projekter. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Din profil

  • Du har 2-3 års erfaring eller mere  fra stilling som analytiker på fx analyseinstitut, mediebureau eller i en analyseafdeling.
  • Du har en kandidatgrad som fx cand.oecon., cand.scient.oecon., cand.merc. mat eller tilsvarende
  • Du kan din marketing- og analyse ABC og er skarp på strategiske insights og planning
  • Du er god til at forstå og formidle komplekse budskaber både skriftligt og mundtligt
  • Du arbejder struktureret, er god til at holde overblikket og har et skarpt øje for detaljer

Om virksomheden

Wilke er en af Danmarks mest innovative rådgivnings- og analysevirksomheder, der oprindeligt startede som et analyseinstitut i 1999, og som nu er et markedsførende konsulenthus. Wilke hjælper organisationer i både ind-og udland med at skabe vækst gennem kundeindsigt. Denne evne til at have indsigt i menneskers behov er livsnerven i enhver virksomhed. Det er behov, der driver markeder og ikke produkter, priser eller teknologiske landvindinger. Indsigterne skal bringes til live i de løsninger, som en virksomhed går til markedet med.

Har du lyst til at blive en del af holdet i København, så send en skriftlig ansøgning og dit CV til Søren Pedersen på sp@wilke.dk.

Yderligere oplysninger om stillingen fås også ved henvendelse til Søren Pedersen på tlf. 40 41 71 32.

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk