JOBMULIGHED

Vi søger en søger en interaktiv rapporteringskonsulent

Som vores nye Tableau-konsulent kommer du til at have din daglige gang i vores afdeling i Odense eller København. Her kommer du til at arbejde sammen med forskellige kolleger på tværs af afdelinger og funktioner.

Du får ansvaret for at udvikle Dashboarding og BI løsninger helt fra bunden, såvel som at stå for videreudviklingen af eksisterende Tableau-løsninger. Derudover kommer du også til at være med under hele processen fra den indledende analyse af kundens behov og til selve design- og udviklingsfasen.

 

Om Jobbet

Hos Wilke vil du få en hybrid rolle, hvor du både vil få ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores Tableau-projekter, men samtidig også fungere som projektleder på kvantitative opgaver, der indbefatter automatisering i Alteryx og visualisering i Tableau. Opgavernes indhold vil variere, men det bliver dit ansvar, at projekterne gennemføres på optimal vis, og at alle deadlines i projektforløbet overholdes. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Databehandling og -transformation (foregår primært gennem SSIS-pakker på SQL Server 2014)
  • Behovsafdækning/foranalyse af kundens behov i forhold til Tableau-projekter
  • Udarbejdelse af dashboard-løsninger i Tableau
  • At sætte løsninger i produktion, og sikre, at deres drift forløber planmæssigt
  • Ressourcestyring undervejs i projektforløbet
  • At holde dig opdateret på den nyeste viden på området

Du skal derudover kunne forlige dig med, at kan opstå periodevis travlhed på jobbet, som en konsekvens af at der gennemføres mange projekter samtidigt. Ligeledes må du forvente, at der kan forekomme dage i forbindelse med opstart af projekter, hvor det er nødvendigt, at du tager til vores kontor i København.

Om dig

Din faglige baggrund kan være alsidig, og vi ser positivt på nyuddannede, blot du har en relevant uddannelse og dine kompetencer matcher vores jobbeskrivelse. Det er dog vigtigt, at du har en stærk forståelse for relationelle databaser (særligt MSSQL), og det er endvidere et stort plus, hvis du tidligere har beskæftiget dig med Tableau.

Vi forventer, at du er engageret, drevet af et højt ambitionsniveau samt, at du til stadighed ønsker at gøre en forskel i forhold til både kunder og kolleger. Du udviser en høj grad af selvstændighed, og det er en afgørende forudsætning, at du kan håndtere og skabe overblik over mange forskelligartede projekter på én gang. Du kan prioritere dine opgaver, får afsluttet dine opgaver til tiden og altid har øje for kvalitet.

Du er udadvendt, har gode kommunikationsevner, både i skrift og tale, og du er indforstået med at indgå i teams med højt fagligt niveau, og hvor vidensdeling og sparring er en del af projektforløbet.

Du tilbydes

Du bliver en del af en spændende og ambitiøs virksomhed, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig fagligt såvel personligt, og så får du muligheden for at arbejde tæt sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, der også forstår at have det sjovt sammen i dagligdagen. Der er frihed under ansvar samt en god kollegial opbakning. Du får attraktive personalegoder og en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV snarest muligt til Jakob Fiellau på jfn@wilke.dk eller ring på tlf. 70 10 20 80 for yderligere information omkring stillingen. Jobsamtaler afholdes løbende og stillingen forventes besat til december.

Vi glæder os til at høre fra dig!

%MCEPASTEBIN%

Vil du vide mere?

Kontakt os på tlf. 70 10 20 80 eller skriv til hej@wilke.dk